lørdag 8. mai 2010

Garnshopping og flere kluter

Litt småstrikk uten å måtte tenke så mye er godt innimellom. Her har jeg strikket ett hånkle i paris (125g), en klut i paris (45g) og en klut i tuva (42g). Sistnevnte vart til under flyturen tur/retur Barcelona i påska :)Så måtte jeg innom å kjøpe litt garn idag :D Det er jo tross alt 30 % på alt dropsgarn! Å da er mange penger spart :pEllers holder jeg på med litt større prosjekter, og da blir det lite blogging. På pinnene har jeg:
* Voncouver genseren, som jeg begynte på i jula. Nesten ferdig med bolen og halvveis på ene armen. Den er tross alt størrelse xxl, så det tar litt tid.
* En tunika til meg selv i Sandnesgarn, har berre litt igjen. Så den burde jeg strengt tatt snart satt meg ned å gjort ferdig.
* En søt liten lilla babykjole. Bare stroppene igjen, men trenge litt hjelp. Så det får bli neste helg når jeg skal hjem til 17.mai.
* Ett par sokker, hvor jeg også står litt fast ved hælen. Mamma er god å ha ;)
Og har vell enda noen prosjekter jeg ikke kommer på i farten.

3 kommentarer:

  1. Er det ikke supert med garn på salg?? :D Har fallt for fristelsene to ganger allerede, og når tilbudet gjelder hele mai, så faller jeg nok flere ganger. :) Lekre farger på klutene og håndkleet du har laget. Gleder meg til å se noen av de prosjektene du nevner ferdige. Ha en gooood lørdag.

    SvarSlett
  2. Så mye flott du har laga!!!
    Gratulerer, du vant inne hos meg, så hvis du sender meg adr di til eossalg@live.no, sender jeg premien din i posten straks og snart!
    Takk for deltakelsen, hilsen fra Elin

    SvarSlett